onsdag 25. februar 2009

Small World - Big Party

Lørdag var vi på arrangementet "Small world - Big Party". Det var arrangert for å samle inn penger til veldedige formål her lokalt. De som hadde ansvaret var en internasjonal kvinneorganisasjon. Det var laget greit til med at alle kjøpte en billett på forhånd og deretter var mat og drikke gratis. Man kunne gå rundt til de ulike bodene og se hva som fristet og få en smakebit. Det var også boder vi holdt oss langt unna - der man tok maten fra store felles fat og mange kunne ta på maten, eller mat som var oppbevart uten skikkelig kjøling/varming. Men de fleste så ut til å være seg bevisst dette.





Noen av bodene hadde undeholdning ved boden, folk som danset og sang eller viste frem tradisjonelle sysler fra landet de representerte.



Det var satt ut store mengder med plast stoler og bord, så det var ikke noe vanskelig å få seg et sted å sitte seg med maten.
I tillegg var det underholdning fra scenen i form av at ulike nasjonale organisasjoner hadde representanter som opptrådte. Amerikanerne hadde cheerleadere, Thailand hadde noen tradisjonelle Thai damer som danset, Palestinerne hadde menn som fremførte en tradisjonell dans mens Israelerne hadde noen damer som hadde en moderne dans med noen stoler. Noe for en hver smak. Fargerikt og variert.

Ingen kommentarer: