tirsdag 19. august 2008

Her bor vi


Vi har fått leilighet i 7ende etasje. Det ser ut til at Sofie syntes det er litt spennende med heis, kode på ytterdør, og alt på ett plan. Det med alt på ett plan setter jeg også pris på (ikke vaskemaskin i kjeller kombinert med diverse kleskap i andre og tredje etasje).

Ved inngangen til leiligheten er det et panel med tall taster der en skal trykke koden for å komme inn i blokken. Tallene på kombinasjonen er helt slitt, mens de andre tastene er urørte, så en trenger ikke akkurat å være geni for å komme seg inn. Men det er kombinert med vaktmannskap, så det kjennes tryggt.


Det er mye byggeaktivitet på området, de bygger flere slike lielighetsblokker. Heldigvis er uteområdet rundt leilighetene ikke påvirket noe særlig av dette (litt støy innimellom) og vi kan svømme, gå i treningsstudio eller bare slappe av med en god bok langs bassengkanten.

Inne er leiligheten stor og lys. Det er ikke slike små norske leiligheter der du har 70m2 med 4 soverom i. Her er det stor stue, stort kjøkken, 3 store soverom med hvert sitt bad, gjestetoalett og kontor. Akkurat passe for 2 voksne, 1 barn og plass til besøk.

Går vi gjennom kjøkkenet og ut på en liten veranda på baksiden kommer vi til en mikroleilighet som er beregnet på Steward eller Nanny. Der er det toalett, vask og et rom. Ingen av våre ansatte sover der, så de bruker bare dette som sitt eget toalett. Olav har en steward som jobber for oss gjennom jobben, lager all maten vår og handler inn. Siden jeg også jobber mens vi er her har vi ansatt en nanny som henter Sofie på skolen og er med henne til jeg kommer hjem fra jobb, og som kan sitte barnevakt dersom vi går ut begge to samtidig.

Ingen kommentarer: