mandag 11. mai 2009

Sofie har vondt i magen

Sofie har vondt i magen, og det har vart en stund. Olav har hatt henne på sykehuset her og hos selskapets lege. Blindtarm? Bakterier? Matforgifting? Amøbe infeksjon? Magesår? De tok mange tester, og sendte henne hjem med pencillin og smertestillende. Det gikk bedre så lenge hun var på pencillin, men så kom det tilbake med full styrke torsdag. Så fredag tilbrakte jeg med henne på sykehuset. Blodprøve, urinprøve, avføringsprøve, trykking her og der, men svært lite kommunikasjon fra legen. I dag skal vi tilbake å ta ultralyd av magen klokken 10.00 og deretter til barnelegen.

Har selvsagt selv sittet og googlet og lett etter hva det kan være, og fant til min store skrekk ut at anti-malaria medisinen hun og Olav går på har magesmerter og økning av magesyrenivået som en kjent bivirkning! Tar med medisinesken til sykehuset slik at de kan sjekke det inn/ut av saken.

Sofie må møte fastende. Det er lite populært. Hun pleier å spise frokost 06.15, nå er klokken lokal tid 8:45 og hun mener hun holder på å sulte i hjel.

Og største bekymring hun har: At hun ikke er frisk nok til Kata konkuranse på lørdag, og sjanse til å gå tre-steg kamp og få tatt grønt belte i Shotokan karate. Nå har hun jo ikke orket trene på en stund.

Ingen kommentarer: