tirsdag 23. desember 2008

Dag 2 i Cape Town



I dag ble vi hentet på hotellet av Mike - vår sjåfør for dagen. Vi begynte dagen i Kirstenbosch botaniske hage og fortsatte så nedover mot Simonstown.




I Kirstenbosch besøkte vi urtehagen, eller duft hagen og deretter området for spesielt nyttige planter. Hovedsaklig lokale korn og matplanter og medisinske planter.


Sofie var flere ganger i dammen med statue av den kloløse oteren, men vi så ingen levende eksemplarer av arten. Derimot var det mye fugl i parken. Det var en stor hage og vi hadde avalt å møte Mike etter en og en halv time. Så vi prioriterte noen få deler av parken. Sofie og jeg kjøpte litt frø med - og valgte planter vi håper klarer seg på Våland. Vi tok med en pose frø med papegøyeplante eller Crane flower.


Etter Kirstenbosch dro vi til Simonstown der vi hadde en god lunch på Bertha's før vi tok turen innom Scratch Patch der Sofie tilbrakte lang tid på jakt etter fine stein. Etter Simonstown kjørte vi langs kysten og tok neste stopp i Kalk Bay der det ble kaffe og tur i bokhandelen før vi gikk langs jernbanen som skilte veien fra stranden.

Ingen kommentarer: