Joy kokte noe som minnet om semulegrøt, men det var kokt med litt vann og olje til en glatt grøtkonsistens ute smak. Men smaken kom i gryte nummer to. Der var det noen lokale blader, fisk og kylling og diverse jeg ikke aner hva var - kokt til alt var mørt. Fisken hadde oppløst seg selv og var bare små hvite prikker i en gul masse. Men, det smakte godt. Og så var det så pass krydret at det var godt å ha den smaksløse hvite massen å mikse det med.
lørdag 31. januar 2009
Nigeriansk mat
Joy kokte noe som minnet om semulegrøt, men det var kokt med litt vann og olje til en glatt grøtkonsistens ute smak. Men smaken kom i gryte nummer to. Der var det noen lokale blader, fisk og kylling og diverse jeg ikke aner hva var - kokt til alt var mørt. Fisken hadde oppløst seg selv og var bare små hvite prikker i en gul masse. Men, det smakte godt. Og så var det så pass krydret at det var godt å ha den smaksløse hvite massen å mikse det med.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar