tirsdag 28. oktober 2008

Møbler - litt fremgang

i Nigeria er det importforbud på møbler. Dette kan man forstå med et internt marked på 148 millioner mennesker. Men enda bedre forstår man det når en har prøvd å handle møbler. Hadde de hatt en hvilken som helst av møbelkjedene i stavanger her - hadde de slått ut alle konkurentene her nede( bortsett fra prisen da) i og med at de har møbler klar til levering. Her kommer de hjem til deg og måler opp og lover å levere om to uker. Dette skjer selvsagt ikke. Men vi har fått noen leveranser på plass nå. Sofie har fått et nydelig skrivebord i mørkt tre, bygget for henne, med tre skuffer og akkurat passe stor skriveflate. Nydelig arbeid. Hun har også fått en hylle til shampo, tannkost og strikk på badet sitt. Igjen - nydelig håndtverk.

SÅ har vi fått en hylle til oppbevaring av kofferter. Den står da 90 grader på den veggen den skulle stå ved - og er for å si det mildt - tungvint å bruke. Men ser håndtverksmessig ut til å være bra.

Møbler på verandaen mangler enda - og det samme gjør hyller til vårt bad. Vi får se hvor mange "to-ukere" det går til de kommer.

Ingen kommentarer: